Toyota Hybrid – kjør elektrisk  50  % av tiden uten å lade!

Vi har utstyrt noen av våre demobiler med målere som dokumenterer når bilene bruker bensinmotoren, og når den kun bruker den elektriske motoren. I Sverige installerte de målerne i september 2015. Siden da har de registrert over 5 000 prøvekjøringer.
Resultatet? I gjennomsnitt har bilene deres kjørt elektrisk 51 % av tiden*!

I Norge har vi mellom 1.januar og 28.november registrert 371 kjøreturer med en gjennomsnittstid på 54 % og avstand på vel 44 %. Kjøreturene, som ble foretatt med samtlige hybridmodeller, varte i snitt en halvtime, med en snittfart på 40 km/t og et snittforbruk på 0,43 liter per mil*

Det er fart og terreng som avgjør hvilken motor bilen bruker. Det betyr at du, som sjåfør, er med på å påvirke hvor miljøvennlig du kjører. Nå kan du teste deg selv.

Sparer miljøet

Lavt drivstofforbruk

Sparer penger

For hver kilometer som prøvekjøres elektrisk, spares det penger på drivstoff. Under kan du se resultatene fra gjennomførte prøvekjøringer hos oss.

33

Totalt kjørte kilometer

62 %

Gjennomsnittlig andel elektrisk kjøring

Prøvekjør du også!

Når du prøvekjører hos oss får du se dine egne tall og statistikk fra din kjøring, som i tabellen over. Bestill prøvekjøring under, finn en hybridmodell, og merk bestillingen med "Driveco". Da vil du også motta din egen diplom med dine resultater.

Se hvordan hybridene våre kan kjøre 50  % elektrisk uten å lade

Om Driveco

Målerne som brukes i testingen er utviklet av finske Driveco, et selvstendig selskap uten tilknytning til Toyota. Teknologien deres samler blant annet data om posisjon, drivstofforbruk og hvor stor andel av tiden som kjøres med el-motor.