Lakkbeskyttelse

Billakk eksponeres for en rekke slitasjefaktorer og oksiderer over tid, noe som kan forringe lakkens beskyttende egenskaper. Dette kan føre til at lakken falmer, og det kan oppstå rustskader på overflaten. Derfor bør du beskytte lakken.

Lakken får en høyere glans og en skikkelig beskyttelse

Bilias lakkbeskyttelse motvirker for tidlig aldring og gjør at lakken beholder en dyp glans. Lakken blir også mer motstandsdyktig overfor ytre påvirkning, som solens UV-stråler, sur nedbør, luftforurensning, trafikksmuss, veisalt, og andre kjemikalier.

Bilen blir lettere å vaske og holde ren

Vår lakkbeskyttelse gir en ekstremt glatt overflate som gjør at det fester seg mindre smuss på lakken og det oppstår en vannavvisende effekt. Dette gjør at det blir enklere å holde bilen ren. Beskyttelsen tåler avfetting og alle bilpleieprodukter på konsumentmarkedet.

Behandlingen holder lenge, inntil 36 måneder

Lakkbeskyttelsen gjør at lakken holder seg bedre enn en ubehandlet bil, og kan dermed gi høyere annenhåndsverdi når du en dag skal selge bilen. Den varer i inntil 36 måneder, og det utstedes et bevis på at lakkbeskyttelse er utført.

Personlig service og høy kvalitet

Vår lakkbeskyttelse er et avansert produkt som kun legges av sertifisert personell. Dette for å sikre et toppresultat for våre kunder.

Liten Stor
Ved kjøp av ny bil 4 990,- 5 990,-
Ved kjøp av bruktbil 5 990,- 6 990,-
Bruktbil 6 990,-* 7 990,-*

*Det kan tilkomme ekstra kostnad på brukte biler hvor lakken har vært dårlig vedlikeholdt. NB. Ved lakkbehandling trenger vi bilen din i to dager.