Min Toyota

Med Min Toyota-appen kan du få informasjon om din Toyota, enten du er i bilen eller utenfor. Med Min Toyota-appen på mobiltelefonen og Min Toyota Multimedia på skjermen i bilen, får du en rekke tilkoblede tjenester som gjør det sikrere og morsommere å kjøre.

Her kan du laste ned Min Toyota APP'en:

Min Toyota-konto

Slik setter du opp en Min Toyota-konto

Aktivering

Slik aktiverer du tilkoblede tjenester

MinToyota portalen

Sett opp en brukerkonto via MinToyota portalen

MyT

MyT funksjoner

Fjernkontrollfunksjon

The ultimate comfort and timesaver

Med fjernkontrollfunksjonen kan du overvåke bilens batteristatus og lage en hensiktsmessig tidsplan for lading. Du kan også styre klimaanlegget med mobiltelefonen din, slik at du får fjernet eventuell dugg og is fra vinduene om vinteren og stilt inn ønsket kupétemperatur, slik at bilen er klar til du skal kjøre.

Hybridcoaching

Bli best til å kjøre hybrid og få lavere forbruk.

Med hybridcoaching i MyT-appen, får du råd og tips om optimal kjøring av din hybridbil. De er basert på tidligere kjøreturer, slik at du kan utnytte EV-modusen for å redusere drivstofforbruktet og miljøpåvirkningen.

Funksjoner i Min Toyota-appen

Finn bilen min
Enten du har vært borte fra bilen kort eller lang tid.
Med funksjonen "Finn bilen min" i Min Toyota-appen med Google Maps kan du lokalisere hvor din Toyota står parkert, og du kan også sende info om det aktuelle stedet med familie og venner.

Send til bilen
Den enkle måten for å planlegge reiser.
Planlegg, del og send reiserutene dine komfortabelt hjemme eller underveis med Min Toyota-appen, og send den planlagte reisen til din Toyota slik at alt er klappet og klart når du starter å kjøre.

Hele veien frem
Sømløs navigasjon fra du går ut av bilen og til du er fremme ved inngangsdøren.
Del veibeskrivelsen til det endelige bestemmelsesstedet automatisk mellom Min Toyota-multimedia, navigasjonssystemet i din Toyota og mobiltelefonen din de gangene du må ta den siste etappen av turen din til fots.

Kjøreanalyser
Få oversikt over historiske kjøredata.
Min Toyota-appen fungerer som logg for kjøredata slik at du kan finne tilbake til data for tidligere kjøreturer, inkludert hastighet, akselerasjon og drivstofforbruk, slik at du enkelt får en analyse av generelle kjøredata og det som er kjøring i jobbsammenheng.

Påminnelse om service
Glem aldri neste service.
Min Toyota hjelper deg med å holde din Toyota i toppstand slik at den yter maksimalt med påminnelser om vedlikeholdsservicer basert på bilens virkelige kilometerstand slik at du aldri misser en service igjen.

Batterivakt
Ha alltid kontroll på batterinivået i bilen din.
Med oversikt over tre nivåer - fra høy via medium til lav, blir du ikke overrasket over utladet batteri slik at du ikke kan starte bilen igjen på grunn av batterifeil.

Uhellsassistent
Varsle om uhellet er ute.
Bilens sensorer registrerer påkjørsler eller kollisjoner som skjer mens bilen er i bevegelse eller står stille. Med Min Toyota-appen kan du kontakte Toyota eller be om veihjelp og også varsle familie eller venner om et uhell. Du kan også legge til fotografier av uhellet for å gjøre forsikringsoppgjøret enklere.

Varsellamper
Kjør sikrere når du forstår mer.
Bli oppdatert med vår brukervennlige forklaring på hva de forskjellige varsellampene i bilen betyr, og også hvor alvorlig situasjonen er og hvilke tiltak du bør iverksette.

Drivstoffnivå
Vit hvor mye drivstoff du ha på tanken.
Uansett hvor du befinner deg, kan du sjekke drivstoffnivået på bilen din med Min Toyota-appen. Dermed kan du på forhånd planlegge hvor du må stoppe for å fylle drivstoff underveis.

Service & vedlikehold
Enkle og oversiktlige servicer.
Hold din Toyota i optimal form - bestill service på nett med et par enkle trinn på Min Toyota-appen og hold deg informert om kommende service - og vær ajour med bilens servicehistorikk med en oversikt over hva som tidligere er gjort med bilen din.

Sporing av bilbestillinger
Hold deg oppdatert om bestillingen din.
Følg med på leveringsstatusen for den nye Toyotaen din - fra du skriver under bestillingen til den ankommer forhandleren og er klar til levering.

Husk hvor jeg er
For å hjelpe deg med å finne bilen din.
Selv om bilen din ikke er koblet til, kan du merke stedet du er på slik at du lettere finner veien tilbake til bilen din.

Intuitivt navigasjon- og underholdningssystem i bilen

Min Toyota Multimedia har navigasjon i sanntid, varsling av fotobokser, viser bensinstasjoner og serverdigheter (POI = Point Of Interest). Min Toyota Multimedia har også støtte for Apple CarPlay og Android Auto, slik at du kan koble til, spille musikk og bruke favorittappene dine i telefonen via skjermen på dashbordet.

Trafikkinformasjon i sanntid

Beregner kjøreturen din basert på trafikkmønsteret i sanntid.

Få oppdatert info om trafikksituasjonen på vei til bestemmelsesstedet ditt. Navigasjonssystemet i bilen vil tilpasse seg det som skjer og foreslå alternative kjøreruter tilpasset dine preferanser.