RAV4

Begrenset antall biler igjen!

Kampanjepris 489.000,- Begrenset antall!

RAV4. Bytt perspektiv. Redefiner innovasjon.

I over 20 år har RAV4 vist hvordan en bil kan tilpasses en aktiv livsstil året rundt. Nå får du den med hybridteknologi og en rekke andre innovasjoner; fra sikkerheten med Toyota Safety Sense, til den smarte løsningen med panoramamonitor.

12 gode grunner til å velge Hybrid fra Toyota?

 

 • Toyota er ledende på hybridteknologi
 • Vi har utviklet hybridteknologien gjennom 18 år.
 • Gjennomprøvd teknologi
 • Lave utslipp, lave avgifter, lave driftskostnader
 • Automatgir uten tillegg i pris
 • Automatisk lading mens du kjører
 • Lave drivstoffutgifter under alle kjøreforhold
 • 8 millioner biler solgt gjennom 18 år
 • Overlegen driftssikkerhet
 • Svært god andrehåndsverdi
 • 5 år / 200.000 km Toyotagaranti
 • Kostnadsfri veihjelp i hele Europa

Helt nye RAV4 hybrid kan leveres med både 2WD og AWD. Den har klasseledende forbruk på kun 0,51 l/km, råsterk motor på hele 197 hk og tilhengervekt på hele 1650 kg og mange andre fordeler. Rav 4 hybrid kan leveres med det avanserte sikkerhetssystemet Toyota Safety Sense som inneholder:

Kollisjonsvern Som Også Kan "Se" Fotgjengere

Kollisjonsvernsystemet bruker et kamera og en millimeterbølgeradar for å oppdage fotgjengere eller kjøretøy i veibanen foran bilen. Dersom det er fare for kollisjon, varsles føreren med lyd- og lysalarm og bremsehjelpen aktiveres. Dersom føreren ikke bremser i tide, aktiveres bremsene automatisk for å forhindre eller begrense kraften i en kollisjon.

Adaptiv Radar Cruise Control

Den adaptive fartsholderen bruker millimeterbølgeradaren til å justere bilens hastighet automatisk slik at det opprettholdes en sikker avstand til den forankjørende. Dette gjør det langt enklere å kjøre trygt og sikkert over lange strekninger på motorvei.

Skiltgjenkjenning

Skiltgjenkjenning leser og kjenner igjen skiltene langs veien, slik som fartsgrenser eller forbikjøringsforbud. Skiltene vises klart på den nye TFT-monitoren på instrumentpanelet. Systemet gir føreren et varsel med lyd- og lyssignal om gjeldende skilt ikke etterleves.

Filskiftvarsling

Et kamera overvåker kjørefeltlinjene langs veien og systemet varsler fører om bilen begynner å svinge ut av kurs. Føreren får dessuten servohjelp til å korrigere med rattet om nødvendig.

Automatisk Fjernlyskontroll

Automatiske fjernlys optimaliserer sikten ved kjøring i mørke. Et kamera registrerer lysene fra motgående trafikk og baklysene hos forankjørende sammen med eventuelle veilys. Systemet sørger automatisk for å skrifte mellom fjern- og nærlys slik at sikten er best mulig til enhver tid og bidrar på den måten til sikrere mørkekjøring.

Trekkraft I Massevis

Med mulighet til å kjøre med tilhengervekter opp til 1.650 kg, stiller RAV4 Hybrid i en klasse for seg hos alle dem som har behov for å trekke tilhenger, campingvogn eller båt.

Tilhengervekt med brems
2,5 Hybrid 2WD 800kg
2,5 Hybrid 4WD 1 650 kg
2,0 Bensin Manuell 4WD 2 000 kg
2,0 Bensin Automatgir 4WD 1 500 kg

Full Oversikt Med Ett Bilde

For første gang i en Toyota, kommer RAV4 nå med panoramamonitor som viser ett panoramabilde av hele området rundt bilen, et bilde som gir imponerende 360º
3D-oversikt hentet inn ved hjelp av fire kameraer.

For å se detaljer kan føreren velge forskjellige bildeutsnitt: Levende bilder eller Zoom for å oppdage eventuelle skjulte hindre eller farer ved kjøring i lave hastigheter, rygging eller manøvrering inn eller ut av trange parkeringsplasser.

Tar Utfordringene

Når forholdene blir krevende og du trenger ekstra veigrep, vil den nye RAV4 Hybrid 4WD levere det som skal til. Du erfarer raskt at du har en bil som behersker de krevende situasjonene. Hybrid 4WD er forskjellig ifra ordinær 4WD, ved at den elektriske motoren driver bakhjulene og bensinmotoren driver forhjulene.

Vilkår

Begrenset antall velutstyrt Rav 4 HYBRID AWD 71 Grader Nord Edition. Inkludert metallic, komplette vinterhjul, 3 år / 50.000km serviceavtale. Kun 3799,- pr. mnd. Periode 3 år /45.000km. Startleie m/etableringsgebyr 79.000,- total kostnad 215.764,-