Bekymringsfritt bilhold
3aar_vedl_stempel_rotert

Hos Toyota Bilia er vi opptatt av at du som kunde skal være fornøyd. Med et kontinuerlig fokus på våre kunders behov, vil vi alltid strebe etter å gi deg god og personlig service. Derfor har Toyota Bilia inkludert 3 år/50.000km serviceavtale i bilprisen på alle personbiler. I tillegg leveres selvfølgelig hver eneste Toyota med 5 års garanti, full oppfølging av din bils tilstand, samt 12 måneders medlemskap i Toyota Eurocare inkludert. Toyota Eurocare sikrer deg veihjelp i hele 40 europeiske land både ved driftsstans uansett årsak, også førerfeil. Benytter du Toyota Originalservice får du automatisk nye 12 måneder/15.000 kilometer dekning i inntil 5 år. Vi kaller det bekymringsfritt bilhold.

Dekk og hjul

Dekk og hjul

Toyota Bilia er en komplett leverandør av dekk til person- og varebiler. Vi tilbyr piggdekk, piggfrie dekk og sommerdekk i alle dimensjoner.

Bremsevæskeskift

Bremsevæskeskift

For at bremsene alltid skal fungere er det viktig at bremsevæsken byttes med jevne mellomrom.

Lakkbeskyttelse

Lakkbeskyttelse

Med lakkbeskyttelse forlenger du nybilfølelsen, gir lakken en dypere glans og skikkelig beskyttelse.

Hjulstillingskontroll

Hjulstillingskontroll

Hjulstillingskontroll er viktig da feil hjulstilling kan skape farlige situasjoner, påvirker dekkenes levetid og gir økt forbruk av drivstoff.

Frontrute-skade på Toyota

Frontrute-skade på Toyota

Vi tilbyr å reparere skader i frontruta forårsaket av steinsprut, raskt, sikkert og uten kostnad.

Toyota Express Service

Toyota Express Service

Få utført service/vedlikeholdet mens du venter – dobbelt så mye oppmerksomhet, men ikke dobbel kostnad.

ABC for Toyota-eiere

ABC for Toyota-eiere

Når du kjøper en Toyota har du all grunn til å føle deg trygg. Likevel kan det være smart å sette seg inn i alle tilbudene vi har for deg som kunde slik at du skal få mest mulig ut av ditt bilhold.

Aircondition­service

Aircondition­service

Et fungerende klimaanlegg gir kjølig luft på sommeren og fjerner dugg på vinteren. Klimaanlegget må rengjøres med jevne mellomrom – helst årlig.

Automatolje

Automatoljeskift

De fleste av oss kjører med automatgir, men mange slurver med vedlikeholdet av girkassen. Det kan bli kostbart.

Bilglass

Bilglass

De fleste skader på frontruten starter med en steinsprut. Det lønner seg å få sjekket frontruten snarest etter uhellet for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. De fleste steinsprutskader kan man reparere, og vi kan gjøre det mens du venter.

Toyota Service Management

Toyota Service Management

Når bilen din får service hos et TSM-sertifisert Toyota-verksted, får du gleden av verdens mest effektive produksjonssystem (TPS).

Eurocare

Eurocare

Å være eier av en ny Toyota er den beste garantien for bekymringsfritt bilhold i mange år. I tillegg til den høye kvalitet og avanserte teknologi som er bygget inn i din Toyota, har du i tillegg med Toyota Eurocare tryggere bilkjøring overalt hvor du ferdes.

Originalservice

Originalservice

Din Toyota trenger regelmessig service i form av periodisk vedlikehold. Benytter du Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge er du og bilen din i de beste hender, noe som gir deg som Toyota-eier trygghet frem til neste service/vedlikehold.

Helsesjekk

Helsesjekk

Din nye Toyota er fullpakket med en rekke ulike styrings- og sikkerhetssystemer som samarbeider om å ivareta bilens ytelse og din trygghet på veien. Vi tilbyr derfor en Toyota helsesjekk med eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du har rett programvare til din bils elektroniske systemer.

EU-kontroll

EU-kontroll

Alle personbiler kalles inn til EU-kontroll (Periodisk kjøretøykontroll) fire år etter førstegangs registrering og deretter annethvert år. Kontrollen er omfattende for å sikre at bilen oppfyller sikkerhets- og miljøkravene som gjelder. Som bileier har du ansvaret for at bilen blir kontrollert og godkjent innen fristen.

Priseksempler verkstedtjenester

Priseksempler verkstedtjenester

Her finner du en oversikt over priser på de vanligste reparasjonene og vedlikeholdsarbeid på en del utvalgte modeller og årganger. Prisene omfatter arbeid, reservedeler og verkstedsmateriell, begrenset til det som er beskrevet. For konkret tilbud, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Tilbehør

Tilbehør

Tilbehør fra Toyota er utviklet og produsert med samme omhu, kvalitet og fokus på detaljer som Toyotas bilmodeller. Det er nøye tilpasset den modellen du har valgt for å gi bilen et personlig preg og gjøre den mer komfortabel og praktisk.