Vi hjelper deg med en bekymringsfri sommer

Bestill service før du legger ut på tur med bilen i sommer!

 

Dagene er lengre og lysere og dette betyr at sommeren snart er her. Dette er sommeren for turer rundt om i vårt vakre land. Om du skal ut på dagstur eller langtur, hjelper vi deg med å gjøre bilen din ferieklar. Vi har også et rikt utvalg av tilbehør til din Toyota.

Gjør bilen din ferieklar med Toyota Originalservice.

Bestill service

Er bilen din ferieklar?

 

Nærmer det seg tiden for en årlig sjekk av bilen, anbefaler vi at du tar denne sjekken før sommerferien. Da er du sikker på at sikkerheten på bilen din er ivaretatt til ferien. Tar du Toyota Originalservice hos en av våre Toyota-forhandlere sørger vi også for at programvaren i bilen din er oppdatert. Du får også automatisk nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Toyota Eurocare.

Tilbehør

Tilbehør spesialtilpasset din Toyota.

 

Vi tilbyr et rikt spekter av originale tilbehørsprodukter for enhver livsstil og tilbehør som gjør bilen klar for sommeren. Alt fra låsbare takstativer, sykkelholdere og takbokser til spesialtilpassede bagasjeromsmatter for beskyttelse av bilens originale teppe i bagasjerommet.

MyT Tilkoblede Tjenester

Livet skjer når du er tilkoblet

 

MyT Tilkoblede Tjenester har alt du trenger til bilen din lett tilgjengelig. Med Min Toyota kan du legge til bilen din for å bestille service, laste ned apper til multimediaenheten, ordne med finansiering, forsikring og mer.

Sommerdekk

Bedre feste til sommerens eventyr

 

Det er viktig med en sjekk av sommerdekkene før ferien. Dette er en billig forsikring. Dekkene er en av de viktigste sikkerhetsdetaljene på bilen din. Dekkene taper sine stabilitets- og svingeegenskaper, samt vannplanings- og bremseegenskaper etterhvert som de slites. Nye dekk har lavere rullemotstand, noe som gir både lavere forbruk og mindre utslipp. Etter ca. 3 år begynner gummien å bli hardere og veigrepet reduseres. Det finnes mye dårlige dekk på markedet – dekk som har ligget lenge på lager, og som ikke vil klare å møte kvalitets- og miljøkravene. Dekkene vi leverer er ferskvare og tilfredsstiller disse kravene. Lovens krav til minimum mønsterdybde er 1,6 mm på sommerdekk.

Lakkbeskyttelse - en investering du har glede av

Hos Toyota Bilia får du en lakkbeskyttelse som forlenger nybilfølelsen. Billakk eksponeres daglig for slitasjefaktorer og oksiderer over tid, noe som kan forringe lakkens beskyttende egenskaper. Dette kan føre til at lakken falmer, og det kan oppstå rustskader på overflaten. Derfor bør du beskytte lakken.

Hvorfor skal jeg velge Toyota Bilias lakkbeskyttelse?

Lakken får en høyere glans og en skikkelig beskyttelse

Toyota Bilias lakkbeskyttelse motvirker for tidlig aldring og gjør at lakken beholder en dyp glans. Lakken blir også mer motstandsdyktig overfor ytre påvirkning, som solens UV-stråler, sur nedbør, luftforurensinger, trafikksmuss, veisalt, og andre kjemikalier.

Bilen blir lettere å vaske og holde ren

Toyota Bilias lakkbeskyttelse gir en ekstremt glatt overflate som gjør at det fester seg mindre smuss på lakken og det oppstår en vannavvisende effekt. Dette gjør at det blir enklere å holde bilen ren. Beskyttelsen tåler avfetting og alle bilpleieprodukter på konsumentmarkedet.

Behandlingen holder lenge, inntil 36 måneder

Toyota Bilias lakkbeskyttelse gjør at lakken holder seg bedre enn en ubehandlet bil, og kan dermed gi en høyere annenhåndsverdi når du en dag skal selge bilen. Lakkbeskyttelsen varer i inntil 36 måneder, og det utstedes et bevis på at bilen er lakkbeskyttet.

Personlig service og høy kvalitet

Toyota Bilias lakkbeskyttelse er et avansert produkt som kun legges av sertifisert personell. Dette for å sikre et toppresultat for våre kunder.